Set on You

Set on You
85.55 RON
4.22 270 recenzii
Romantism, Contemporan, Adult, Fictiune

Un dușman de la sală împinge la maximum un influenț al fitnessului în comedia romantică de debut aburoasă a lui Amy Lea.

Influențatoarea de fitness, Crystal Chen, și-a construit cariera zdrobind stereotipurile sălii și ignorând în mare parte trolii. După despărțirea ei recentă, bărbaților le-a rămas puțină rezistență, în schimb și-a găsit alinare în sala de sport - locul ei de putere și pozitivitate.

Intră pompierul Scott Ritchie, noul patron al sălii de sport care îi fură în mod obișnuit suportul favorit de ghemuit. Scântei zboară în timp ce acești inamici ultra-competitivi luptă pentru dominația sălii de sport. Dar, după o serie de lovituri crescânde, ultimul lucru la care se așteaptă este să se întâlnească la petrecerea de logodnă a bunicilor lor.

În preajma nunții bunicilor lor, Crystal descoperă că sub exteriorul musculos al lui Scott este o inimă moale. Ținând legătura cu familia, fitnessul și replicile brânzoase, s-ar putea să-și fi găsit partenerul. Dar când o fotografie cu ei devine virală, trolii sălbatici de pe internet pun relația lor în devenire la testul suprem de putere.

Cartea Set on You

Cartea Pune pe tine

carturesti.ro