The Right Move

Cartea The Right Move in Romana

Cartea Mișcarea corectă in Romana

The Right Move - The Right Move (Windy City, #2)
4.47 13897 recenzii

RYAN

Este o distragere a atenției, asta este.

Sunt cel mai nou Căpitan al Diavolilor, echipa NBA din Chicago, iar ultimul lucru de care aveam nevoie anul acesta a fost ca Indy Ivers, cea mai bună prietenă a surorii mele, să se mute în apartamentul meu. E dezordonată, emotivată și mult prea tentantă.

Dar când directorul general al echipei își exprimă dezaprobarea flagrantă față de promovarea mea la căpitan, referindu-se la mine ca pe un lup singuratic inabordabil, fără echilibru între viața profesională și viața privată, nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a-l convinge altfel decât să pretind că îmi întâlnesc eliberarea. coleg de cameră.

Singura problema? Falsificarea e mult prea naturală.

Să ai o prietenă falsă nu ar fi trebuit să fie dezordonat, dar să o ai pe Indy sub acoperișul meu și în patul meu este complicat, mai ales când își dorește toate părțile romantice ale vieții pe care nu i-aș putea da niciodată.


INDY

Nu mi-am imaginat niciodată că voi locui cu fratele celui mai bun prieten al meu, superstarul NBA Ryan Shay. Chiar mai incredibil? Are nevoie să mă comport ca iubita lui iubitoare, care l-a transformat brusc într-un tip prietenos și abordabil.

Pentru că, ei bine... nu este. Își controlează spațiul și nu are încredere în ceilalți.

Aranjamentul nostru nu este unilateral, totuși. Sunt la o nuntă care urmează, una la care toți prietenii mei din copilărie, inclusiv fostul meu iubit, vor fi prezenți și nu există o întâlnire mai bună decât erou celebru al fostului meu.

Liniile neclare fac aproape imposibilă separarea reală de fals. Să mă îndrăgostesc de colegul meu de cameră nu a făcut niciodată parte din afacere, mai ales când Ryan se grăbește să-mi amintească că nu crede în dragoste.

Sunt un romantic și nu mă pot abține să-mi imaginez că se va schimba, dar destul de curând, mă trezesc întrebându-mă dacă a împărți un acoperiș cu fratele celui mai bun prieten al meu a fost mișcarea potrivită până la urmă.

Alte cărți scrise de Liz Tomforde

Mile High
Mile High (Windy City, #1)

ZANDERS Hocheiul din Chicago nu este complet fără mine - jucătorul preferat al tuturor pe care să-l urască. Îmi cunosc rolul și îl joc bine. De fapt, îmi place ...