The Family Remains

Cartea The Family Remains in Romana

Cartea Familia Rămâne in Romana

De la autoarea cu bestselleruri numărul 1 din New York Times, Lisa Jewell, vine un roman complicat și emoționant despre căsătorii întortocheate, familii fracturate și obsesii mortale în această continuare independentă a The Family Upstairs.

Într-o dimineață devreme, pe malul Tamisei, DCI Samuel Owusu este chemat la locul unei descoperiri înfiorătoare. Când Owusu trimite dovezile spre examinare, află că oasele sunt legate de un caz rece care a lăsat trei oameni morți pe podeaua bucătăriei într-un conac din Chelsea acum treizeci de ani.

Rachel Rimmer a primit, de asemenea, un șoc – vestea că soțul ei, Michael, a fost găsit mort în pivnița casei sale din Franța. Toate semnele indică un intrus, iar poliția franceză are nevoie ca ea să vină urgent să răspundă la întrebări despre Michael și despre trecutul lui la care ea nu prea vrea să răspundă.

După ce a fugit din Londra cu treizeci de ani în urmă, în urma unei tragedii îngrozitoare, Lucy Lamb se întoarce în sfârșit acasă. În timp ce ea se stabilește cu copiii ei și este pe cale să-și cumpere prima lor casă, fratele ei pleacă să-l găsească pe băiatul din trecutul lor comun a cărui amintire le bântuie prezentul.

Pe măsură ce toți se grăbesc să descopere răspunsuri la aceste mistere complicate, vor ajunge să descopere că sunt conectați în moduri pe care nu și le-ar fi putut imagina niciodată.

În această magistrală continuare independentă a bestseller-ului ei bântuitor din New York Times , The Family Upstairs , Lisa Jewell demonstrează că scrie la apogeul puterilor sale cu un alt roman uluitor, complicat și emoționant despre cât de mult vom merge pentru a-i proteja pe cei din jur. iubim și descoperim adevărul.

Alte cărți scrise de Lisa Jewell

None of This Is True
None of This Is True

Lisa Jewell se intoarce cu un nou thriller psihologic sclipitor despre o femeie care se gaseste subiectul propriului ei podcast popular despre crime adevarate. ...

The Night She Disappeared
The Night She Disappeared

2017: Tallulah, în vârstă de 19 ani, iese la o întâlnire, lăsându-și copilul cu mama ei, Kim. Kim își urmărește fiica plecând și, pe măsură ce seara târziu se t...