The Sinner

Cartea The Sinner in Romana

Cartea Păcătosul in Romana

O noua poveste de dragoste de sine statatoare a autoarei Shantel Tessier.


MIC DEMON
Am fost crescut într-o lume în care banii și puterea sunt la îndemâna ta. Tatăl meu este un DOMN, un membru foarte respectat al unei societăți secrete care nu cunoaște limite. Când tragedia a lovit familia mea, am descoperit că nu suntem de neatins. Tocmai când credeam că viața nu poate deveni mai rău, mi s-a arătat cum este cu adevărat iadul. Apoi a venit și m-a salvat. Diavolul deghizat în eroul meu personal. Dar, desigur, nimic nu este gratuit. Nu atunci când un suflet este de luat.


PROMIT. TU JUMAT. JUMATEM.
Easton Bradley Sinnett — Sin — își folosește puterea pentru propria lui plăcere bolnavă. Ca un Domn tipic, nu s-a gândit niciodată la consecințele acțiunilor sale. Am crescut cu el, am obsedat de el, l-am poftit. El era cel pe care mi l-am imaginat când mi-am imaginat făcând lucruri pe care corpul meu nu ar trebui să le dorească.

Într-o zi, mi-am dat seama că nu era cine credeam că este. Nu a schimbat nimic, însă, pentru că eram deja prea departe. Dacă ceva, m-am îndrăgostit de el mai tare.

Din când în când, cineva intră în viața ta care o întoarce cu susul în jos. Păcatul m-a distrus în cel mai rău mod și i-am mulțumit pentru asta, servindu-mi în genunchi.

După cum se spune, nimic nu durează pentru totdeauna. Bărbații ca el nu stau niciodată cu o femeie ca mine. Sunt ceea ce folosesc ei, nu păstrează. Așa că, când m-a aruncat, nu ar fi trebuit să fiu atât de surprins.

Corpul meu a tânjit întotdeauna la partea întunecată a iubirii. Genul care a lăsat vânătăi și cicatrici. Eram ceea ce majoritatea ar numi nesfânt. Și când diavolul mi-a șoptit la ureche că mă iubește, am fost mai mult decât hotărât să-i arăt cât de devotat pot fi.