A Botanist's Guide to Parties and Poisons

A Botanist's Guide to Parties and Poisons
3.80 382 recenzii
Mister, Istoric, Fictiune, Thriller

Saffron Everleigh se află într-o cursă contra cronometru pentru a-și elibera profesorul acuzat pe nedrept, înainte ca acesta să intre în spatele gratiilor pentru totdeauna. Perfect pentru fanii Deannei Raybourn și Anna Lee Huber, misterul istoric de debut al lui Kate Khavari este o aventură rapidă și fără teamă.

Londra, 1923. Asistentul de cercetare proaspăt bătut, Saffron Everleigh, participă la o cină pentru University College din Londra. În timp ce se așteaptă să se angajeze în conversații despre marea expediție a universității în Amazon, nu se așteaptă ca doamna Henry, una dintre soțiile profesorilor, să cadă la podea, otrăvită de o toxină necunoscută.

Dr. Maxwell, mentorul lui Saffron, este principalul suspect, după ce a avut o ceartă explozivă cu Dr. Henry cu câteva zile înainte. Pe măsură ce dovezile se adună împotriva doctorului Maxwell și plecarea expediției se apropie, Saffron își dă seama că dacă vrea să fie șters numele mentorului ei, va trebui să o facă ea însăși.

Alăturată de enigmaticul Alexander Ashton, un coleg de cercetare, Saffron își folosește cunoștințele despre botanică în timp ce explorează sere aburinde, grădini întunecate și otrăvuri mortale. Va putea ea să descopere adevărul sau investigația ei o va plasa pe lista criminalului?

Cartea A Botanist's Guide to Parties and Poisons

Cartea Ghidul unui botanist pentru petreceri și otrăvuri

carturesti.ro