Under One Roof

Under One Roof (The STEMinist Novellas, #1)
3.88 1702 recenzii
Romantism, Contemporan, Carte audio, Novella

De la cel mai bine vândut autor al cărții The Love Hypothesis din New York Times vine o nouă novelă vaporoasă, STEMinist….

Un om de știință nu ar trebui să coabiteze niciodată cu dușmanul ei enervant de fierbinte - duce la ardere.


Mara, Sadie și Hannah sunt mai întâi prieteni, oamenii de știință întotdeauna. Deși domeniile lor de studiu îi pot duce în diferite colțuri ale lumii, toți pot fi de acord asupra acestui adevăr universal: când vine vorba de dragoste și știință, contrariile se atrag, iar rivalii te fac să arzi...

Ca inginer de mediu, Mara știe totul despre natura delicată a ecosistemelor. Au nevoie de echilibru. Și lăsând termostatul în pace. Și să nu furi mâncarea altcuiva. Și alte reguli Liam, detestabilul ei avocat al unui coleg de cameră, nu știe nimic. Bine, sigur, tehnic ea este intrusa. Liam era deja înrădăcinat în casa mătușii sale, ca un gigant morocănos, când Mara s-a mutat înăuntru, cu mușchii lui mari și gura sărutabilă doar stând acolo pe canapea, ispitind oamenii de știință respectabili spre partea întunecată... dar Helena a fost mentorul ei și Mara nu e pe cale să se mute. afară și renunță la moștenirea ei fără luptă.

Problema este că a trăi cu cineva înseamnă a-l cunoaște. Și cu cât Mara află mai multe despre Liam, cu atât este mai greu să-l urăști... și cu atât mai ușor este să-l iubești.

Pentru a asculta poveștile lui Sadie și Hannah, căutați romanele Stuck with You și Below Zero, în curând, disponibile mai întâi pe audio!

Cartea Under One Roof

Cartea Sub un singur acoperiș