Something Wilder

Something Wilder
128.74 RON
4.01 475 recenzii
Romantism, Contemporan, Adult, Fictiune

A crescut fiica unui vânător de comori notoriu și a tatălui absent, Duke Wilder, a lăsat-o pe Lily fără prea multă răbdare pentru profesie... sau mulți bani la bancă. Dar Lily nu este nimic dacă nu este plin de resurse și acum folosește râvnitele hărți desenate de mână ale lui Duke pentru a ghida turiștii în vânătoare de comori false prin canioanele roșii din Utah. Plătește facturile, dar nu lasă suficient pentru a-și îndeplini visul de a-și răscumpăra ferma iubită pe care tatăl ei a vândut-o cu ani în urmă și cu siguranță nu este suficient pentru a face față vederii bărbatului pe care l-a iubit cândva revenind în viața ei cu un echipaj pestriț. de prieteni gata să pornească pe poteci. Sincer, Lily ar vrea să-l scoată în pustie — și să-l lase acolo.

Leo Grady știa că mirajele erau un lucru în deșert, dar abia părăsiseră civilizația când silueta celui mai mare regret al său iese în evidență în lumina pâlpâitoare a focului de tabără. Gata sa lase trecutul in urma lui, Leo nu isi doreste altceva decat sa reia legatura cu prima si singura sa iubire. Din păcate, Lily Wilder este o afacere, desenând o linie clară în nisip: nu se va întâmpla niciodată.

Dar când călătoria merge îngrozitor și hilar de prost, grupul se întreabă dacă legenda comorii ascunse nu a fost până la urmă un truc. Există șansa de a îndrepta greșelile — din trecutul lui Duke și ale lor — dar numai dacă Leo și Lily își pot confrunta istoria și pot lucra împreună. Singuri sub stele în labirinturile izolate și periculoase din Canyonlands, Leo și Lily trebuie să decidă dacă își vor risca viața și inimile în aventura vieții.

Cartea Something Wilder

Cartea Ceva mai sălbatic

carturesti.ro