The Villa

De la autoarea de bestselleruri New York Times , Rachel Hawkins, vine un suspans gotic delicios de rău, plasat într-o vilă italiană cu o istorie întunecată, pentru fanii lui Lucy Foley și Ruth Ware.

În copilărie, Emily și Chess erau de nedespărțit. Dar până la 30 de ani, legătura lor a fost încordată de cerințele vieții lor adulte. Așa că, atunci când Chess sugerează o călătorie pentru fete în Italia, Emily profită de șansa de a reconecta cu cea mai bună prietenă a ei.

Villa Aestas din Orvieto este acum o casă de vacanță de lux, dar în 1974, era cunoscută sub numele de Villa Rosato și închiriată pentru vară de un star rock notoriu, Noel Gordon. În încercarea de a-și reaprinde scânteia creativă, Noel îl invită pe muzicianul în devenire, Pierce Sheldon, să i se alăture, precum și pe iubita lui Pierce, Mari, și pe sora ei vitregă, Lara. Dar, de asemenea, pune în mișcare un lanț de evenimente care o duc pe Mari să scrie unul dintre cele mai mari romane de groază din toate timpurile, Lara compunând un album de platină – și se termină cu uciderea brutală a lui Pierce.

În timp ce Emily cercetează istoria complicată a vilei, începe să se gândească că ar putea exista mai multe în povestea acelei veri fatidice din 1974. Poate că uciderea lui Pierce nu a fost doar o poveste despre sex, droguri și rock & roll care au mers prost, dar că s-ar fi putut întâmpla ceva mai sinistru – și că ar putea exista indicii ascunse în lucrările acum iconice pe care Mari și Lara le-au lăsat în urmă.

Cu toate acestea, cu cât Emily se apropie de adevăr, cu atât se simte mai multă tensiune între ea și Chess. Pe măsură ce ies la iveală secrete din trecut, apar și trădări la fel de periculoase din prezent – ​​și începe să pară că vila va face o altă victimă înainte de sfârșitul verii.

Inspirat de Fleetwood Mac, crimele Manson și vara infama pe care Percy și Mary Shelley au petrecut-o cu Lord Byron la un castel din Lake Geneva – locul de naștere al Frankenstein –– The Villa vă urează bun venit în moștenirea sa mortală.

Cartea The Villa

Cartea Vila