The Night Shift

The Night Shift
133.51 RON
4.04 2835 recenzii
Thriller, Mister, Fictiune, Adult

Este Revelionul 1999. Se așteaptă ca Y2K să se încheie cu haos: avioane care cad din cer, ascensoare care se prăbușesc pe pământ, piețele mondiale care se prăbușesc. O apocalipsă digitală. Nimic din toate astea nu se întâmplă. Dar la un film de succes din Linden, New Jersey, patru adolescente care lucrează în tura de noapte sunt atacate. Doar unul supraviețuiește. Poliția identifică rapid un suspect care fuge și nu mai este văzut niciodată.

Cincisprezece ani mai târziu, în același oraș, patru angajați adolescenți care lucrează până târziu la un magazin de înghețată sunt atacați și din nou doar unul iese în viață.

Ambele victime supraviețuitoare își amintesc că ucigașul a rostit doar câteva ultime cuvinte... “Goodnight, pretty girl.”

După aceea, trei vieți se intersectează: supraviețuitoarea masacrului Blockbuster care este forțată să retrăiască tragedia ei; fratele suspectului inițial, care este convins că poliția a greșit; și agentul FBI, care este hotărât să rezolve ambele cazuri. Pe un curs de coliziune către adevăr, toate cele trei vieți vor fi schimbate pentru totdeauna și nu toată lumea va reuși să iasă în viață.

Întortocheat, emoționant și răscumpărător, The Night Shift este o poveste despre moștenirea traumei și despre modul în care cei frâți pot ieși pe cealaltă parte și îl consolidează pe Alex Finlay ca una dintre noile voci de frunte din lumea thrillerelor.

Cartea The Night Shift

Cartea Schimbul de noapte