The Club

The Club
3.46 1609 recenzii
Thriller, Mister, Fictiune, Carte audio

Alternate cover edition of ISBN 9780062997425.

De la autorul cărții People Like Her vine un mister de crimă inteligent și sinistru, plasat în lumea secretă a cluburilor exclusive de celebrități.

Everyone's Dying to Join . . .

The Home Group este o colecție plină de farmec de cluburi ale membrilor celebrităților răspândite pe tot globul, unde cei bogați și faimoși pot petrece din greu și apoi pot să iasă în apartamente de cinci stele, departe de privirile indiscrete ale fanilor și ale presei.

Cea mai spectaculoasă dintre toate este Island Home — o stațiune foarte luxoasă și bine păzită, chiar în largul coastei engleze — iar petrecerea sa de lansare de trei zile este cu ușurință cea mai râvnită invitație de top a deceniului.

Dar în culise, tensiunile sunt la punctul de rupere: proiectul ambițios și costisitor l-a împins pe CEO-ul Home Group și pe echipa sa îndelungată de suferință la limitele lor absolute. Toți au ceva de ascuns – și asta înainte ca oamenii frumoși cu propriile lor secrete urâte să pună piciorul pe insulă.

Pe măsură ce temperamentul se înrăutățește și comportamentul se înrăutățește, pe măsură ce lucrurile devin din ce în ce mai sinistre din oră și numărul de cadavre se îngrămădește, unii dintre membrii Island Home vor începe să-și dorească să nu fi trecut niciodată pe lista de invitați.

Pentru că la clubul this , dacă numele tău e pe listă, nu mai ieși.

Cartea The Club

Cartea Clubul