Reckless Girls

Reckless Girls
133.51 RON
3.63 6550 recenzii
Thriller, Mister, Fictiune, Carte audio

De la autorul bestseller -ului New York Times , The Wife Upstairs vine un suspans gotic delicios de rău, plasat pe o insulă izolată din Pacific, cu o istorie întunecată, pentru fanii lui Lucy Foley și Ruth Ware.

Când Lux ​​McAllister și iubitul ei, Nico, sunt angajați pentru a naviga cu două femei pe o insulă îndepărtată din Pacificul de Sud, pare oportunitatea vieții. Blocat într-o slujbă fără fund în Hawaii și dorind să călătorească în lume după o tragedie în familie, Lux este dornic să se urce la bordul The Susannah și să pornească într-o aventură. De asemenea, se grăbește să creeze o legătură cu pasagerii lor, cele mai bune prietene de la facultate, Brittany și Amma. Cele două femei spun că vor să călătorească în afara drumurilor bătute. Dar, ca și Lux, ar putea avea alte motive să caute o evadare.

Strălucind la orizont după zile petrecute pe mare, Insula Meroe este paradisul pe care cei patru se așteaptă, în ciuda unei istorii misterioase de epave, canibalism și chiar zvonuri despre crimă. Dar ceea ce nu se așteaptă este să descopere o altă barcă deja ancorată în largul plajelor cu nisip din Meroe. Proprietarii Azure Sky, , Jake și Eliza, sunt un adevărat cuplu de aur: superbi, relaxați și, dacă catamaranul lor elegant și barul bine aprovizionat sunt un indiciu, bogați. Acum formați din șase persoane, noii prieteni se stabilesc pentru a experimenta viața pe o insulă exotică și liniștea de a fi complet în afara rețelei. Lux nu a simțit că îi aparține cu adevărat nicăieri de ani de zile, totuși aici, pe Meroe, cu aceste spirite libere, ea are în sfârșit un sentiment de pace.

Însă, odată cu sosirea unui străin năzuit care navighează singur în căutarea unui moment mai întunecat, echilibrul grupului este perturbat. În curând, încep să apară fisuri: se pare că Brittany și Amma nu au fost complet sincere cu Lux în privința trecutului lor – și poate nici măcar una cu cealaltă. Și, deși Jake și Eliza par perechea perfectă, istoria stâncoasă a relației lor începe să reapară, iar motivele lor pentru a naviga spre Meroe s-ar putea să nu fie atât de inocente cum păreau prima dată.

Când devine clar că grupul este și mai îndepărtat de civilizație decât credeau inițial, începe să simtă că insula însăși se apropie de ei. Și când o persoană dispare, iar alta apare moartă, Lux începe să se întrebe dacă vreunul dintre ei va scăpa de pe insulă în viață.

Cartea Reckless Girls

Cartea Fete nesăbuite