All the Dangerous Things

În urmă cu un an, viața Isabellei Drake s-a schimbat pentru totdeauna: fiul ei, Mason, a fost scos din pătuțul lui în miezul nopții, în timp ce ea și soțul ei dormeau în camera alăturată. Cu puține dovezi și puține piste pe care poliția să le urmărească, cazul s-a răcit rapid. Cu toate acestea, Isabelle nu se poate odihni până când Mason nu este înapoiat la ea - la propriu.

Cu excepția ocazionalului somn pe pisică sau a micului pene de curent în care își pierde notarea timpului, nu a dormit de un an.

Întreaga existență a lui Isabelle se învârte acum în jurul găsirii lui, dar ea știe că nu poate merge pe acest drum pentru totdeauna. În speranța de a dezlănțui un nou martor sau un indiciu îngropat, ea acceptă să fie intervievată de un podcaster de crime adevărate, dar interesul lui pentru trecutul Isabellei o face nervoasă. Întrebările lui neîncetate, împreună cu insomnia ei severă, au adus amintiri neplăcute din propria copilărie, făcând-o pe Isabelle să se îndoiască de amintirea ei despre noaptea dispariției lui Mason, precum și să ghicească în cine poate avea încredere... inclusiv în ea însăși. Dar ea este hotărâtă să afle adevărul, indiferent unde o duce.

Cartea All the Dangerous Things

Cartea Toate Lucrurile Periculoase