A Flicker in the Dark

Când Chloe Davis avea doisprezece ani, șase adolescente au dispărut în micul ei oraș din Louisiana. Până la sfârșitul verii, tatăl lui Chloe fusese arestat ca ucigaș în serie și imediat pus în închisoare. Chloe și restul familiei ei au fost lăsate să se lupte cu adevărul și să încerce să avanseze în timp ce se confruntă cu consecințele.

Acum 20 de ani mai târziu, Chloe este psiholog în cabinet privat în Baton Rouge și se pregătește pentru nunta ei. În sfârșit, are o înțelegere fragilă asupra fericirii pe care a muncit atât de mult pentru a o obține. Uneori, totuși, se simte la fel de scăpată de sub controlul propriei vieți ca adolescenții tulburi care îi sunt pacienții. Și apoi o adolescentă locală a dispărut, apoi o alta, iar acea vară teribilă se întoarce. Este paranoică și, văzând paralele care nu există cu adevărat, sau pentru a doua oară în viața ei, este pe cale să demască un criminal?

Într-un roman de debut care a fost deja opționat pentru o serie limitată de actrița Emma Stone și vândut într-o duzină de țări din întreaga lume, Stacy Willingham a creat un personaj de neuitat într-un thriller fermecator care va atrage în egală măsură fanii lui Gillian Flynn și Karin Slaughter. .

Cartea A Flicker in the Dark

Cartea O pâlpâire în întuneric