The Maid

The Maid
3.90 14530 recenzii
Mister, Fictiune, Thriller, Carte audio

Molly Gray nu este ca toți ceilalți. Ea se luptă cu abilitățile sociale și citește greșit intențiile celorlalți. Bunica ei obișnuia să interpreteze lumea pentru ea, codificând-o în reguli simple după care Molly putea trăi.

De când a murit buni în urmă cu câteva luni, Molly, în vârstă de douăzeci și cinci de ani, a navigat singură prin complexitățile vieții. Nu contează – ea se aruncă cu poftă în munca ei de menajeră de hotel. Caracterul ei unic, împreună cu dragostea ei obsesivă pentru curățenie și eticheta adecvată, o fac o potrivire ideală pentru job. Îi face plăcere să-și îmbrace uniforma curată în fiecare dimineață, să-și aprovizioneze căruciorul cu săpunuri și sticle în miniatură și să readucă camerele de oaspeți de la Regency Grand Hotel la o stare de perfecțiune.

Dar viața ordonată a lui Molly este schimbată în ziua în care intră în suita infamului și bogatului Charles Black, doar pentru a o găsi într-o stare de dezordine și însuși domnul Black mort în patul său. Înainte ca ea să știe ce se întâmplă, comportamentul neobișnuit al lui Molly face ca poliția să o vizeze drept principalul suspect. Ea se trezește rapid prinsă într-o rețea de înșelăciune, una pe care habar nu are cum să o dezlege. Din fericire pentru Molly, prietenii despre care nu a știut niciodată că s-au unit cu ea în căutarea unor indicii despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat cu domnul Black, dar vor putea ei să-l găsească pe adevăratul ucigaș înainte de a fi prea târziu?

Un mister asemănător cu Clue , într-o cameră încuiată și o călătorie plină de căldură a spiritului, The Maidexplorează ce înseamnă să fii la fel ca toți ceilalți și totuși complet diferit – și dezvăluie că toate misterele pot fi rezolvate prin conexiune cu inima umană.

Alternate cover edition of ISBN 9780593356159.

Cartea The Maid

Cartea Servitoarea