The Diamond Eye

The Diamond Eye
133.51 RON
4.37 1783 recenzii
Istoric, Fictiune, Război, Adult

Autoarea bestsellerului The Rose Code din New York Times revine cu o poveste de neuitat al celui de-al Doilea Război Mondial despre un râme de bibliotecă liniștit care devine cea mai mortală femeie lunetistă din istorie. Bazat pe o poveste adevarata.

În 1937, în orașul înzăpezit Kiev (acum cunoscut sub numele de Kiev), studenta la istorie ironică și livrescă Mila Pavlichenko își organizează viața în jurul slujbei ei de bibliotecă și a fiului ei tânăr, dar invazia lui Hitler în Ucraina și Rusia o trimite pe o altă cale. Primind o pușcă și trimisă să se alăture luptei, Mila trebuie să se transforme de la o fată studiosă la un lunetist mortal - un vânător letal de naziști cunoscut sub numele de Lady Death. Când vestea despre moartea a trei sute a ei o face o eroină națională, Mila se trezește ruptă de pe câmpurile de luptă sângeroase de pe frontul de est și trimisă în America într-un turneu de bunăvoință.

Încă zguduită de rănile de război și devastată de pierderi, Mila se trezește izolată și singură în lumea strălucitoare din Washington, DC, până când o prietenie neașteptată cu Prima Doamnă Eleanor Roosevelt și o legătură și mai neașteptată cu un coleg lunetist tăcut oferă posibilitatea de a fericire. Dar când un vechi dușman din trecutul Milei își unește forțele cu un nou dușman mortal care pândește în umbră, Lady Death se trezește luptă cu proprii demoni și gloanțe inamice în cel mai mortal duel din viața ei.

Bazat pe o poveste adevărată, The Diamond Eye este un roman bântuitor al eroismului născut din disperare, al unei mame care a devenit soldat, al unei femei care și-a găsit locul în lume și a schimbat cursul istoriei pentru totdeauna.

Cartea The Diamond Eye

Cartea Ochiul de diamant