I Kissed Shara Wheeler

I Kissed Shara Wheeler
95.35 RON
4.21 1106 recenzii
Romantism, LGBT, Tânăr Adult, Contemporan

De la autorul de bestselleruri New York Times , One Last Stop și Red, White & Royal Blue vine o comedie romantică YA de debut despre a urmări ceea ce îți dorești, doar pentru a găsi ceea ce ai nevoie...

Chloe Green este atât de aproape de câștig. După ce mamele ei au mutat-o ​​din SoCal în Alabama pentru liceu, ea și-a petrecut ultimii patru ani ferind colegii de clasă bârfiți și o administrație puritană la Willowgrove Christian Academy. Lucrul care a ținut-o să meargă: câștigătoarea de absolvire. Singura ei rivală: regina balului Shara Wheeler, descendența perfectă a directorului.

Dar cu o lună înainte de absolvire, Shara o sărută pe Chloe și dispare.

Într-o vânătoare furioasă de răspunsuri, Chloe descoperă că nu este singura pe care Shara a sărutat-o. Mai sunt Smith, iubita de multă vreme a lui Shara, și Rory, băiatul rău vecin al Sharei, îndrăgostit. Cei trei nu au nimic în comun, în afară de Shara și notele enervant de criptice pe care le-a lăsat în urmă, dar împreună trebuie să dezlege urma de indicii a Sharei și să o găsească. Va merita, dacă Chloe o poate târâ pe Shara înapoi înainte de absolvire pentru a o învinge.

Aruncată într-o alianță puțin probabilă, urmărind o fantomă prin petreceri, spargeri, puzzle-uri și secrete dezvăluite pe papetărie cu monogramă, Chloe începe să bănuiască că ar putea fi mai mult în acest oraș mic decât credea ea. Și poate—probabil nu, dar poate—mai mult și pentru Shara.

Fiercios, amuzant și sincer, I Kissed Shara Wheeler al lui Casey McQuistoneste despre încălcarea regulilor, dezordinea și găsirea dragostei în locuri neașteptate.

Cartea I Kissed Shara Wheeler

Cartea Am sărutat-o ​​pe Shara Wheeler

carturesti.ro