Daughter of the Moon Goddess

Daughter of the Moon Goddess (The Celestial Kingdom Duology, #1)
133.51 RON
4.20 3466 recenzii
Fantezie, Tânăr Adult, Romantism, Repovestiri

O fantezie captivantă de debut inspirată din legenda lui Chang'e, zeița chineză a lunii, în care încercarea unei tinere pentru a-și elibera mama o pune în față cu cel mai puternic nemuritor din tărâm.

Crescând pe lună, Xingyin este obișnuită cu singurătatea, fără să știe că este ascunsă de temutul Împărat Celest care și-a exilat mama pentru că i-a furat elixirul nemuririi. Dar când magia lui Xingyin se declanșează și existența ei este descoperită, ea este forțată să fugă de acasă, lăsându-și mama în urmă.

Singură, neputincioasă și înfricoșată, ea își face drum spre Regatul Ceresc, un tărâm al minunilor și al secretelor. Ascunzându-și identitatea, ea profită de o ocazie de a învăța alături de fiul împăratului, stăpânind tirul cu arcul și magia, chiar și atunci când pasiunea arde între ea și prinț.

Pentru a-și salva mama, Xingyin pornește într-o căutare periculoasă, confruntându-se cu creaturi legendare și inamici vii de pe pământ și pe cer. Dar când trădarea se profilează și magia interzisă amenință regatul, ea trebuie să-l provoace pe nemilosul Împărat Celest pentru visul ei - să ajungă la un târg periculos în care este sfâșiată între a pierde tot ceea ce iubește sau a scufunda tărâmul în haos.

Daughter of the Moon Goddess începe o duologie încântătoare, romantică, care împletește mitologia antică chineză într-o aventură cuprinzătoare de nemuritori și magie – în care dragostea concurează cu onoare, visele sunt pline de trădare și speranța iese triumfătoare.

Cartea Daughter of the Moon Goddess

Cartea Fiica Zeiței Lunii