Twenty Years Later

Avery Mason, gazda American Events , cunoaște subiectele care captează atenția publicului TV. Cea mai recentă poveste a ei – un mister de crimă împletit cu sex pervers, tragedie și trădare – este garantată a fi calificată de aur. Noua tehnologie ADN a permis biroului legist din New York să facă prima identificare cu succes a unei victime a 11 septembrie în ultimii ani. Întorsătură: victima, Victoria Ford, fusese acuzată de uciderea înfiorătoare a iubitului ei căsătorit. Într-un ultim telefon înfiorător la sora ei, Victoria a implorat-o să-și dovedească nevinovăția.

Emma Ford a așteptat douăzeci de ani să-și odihnească sora, dar închiderea nu va fi completă până când nu va putea șterge numele Victoria. Singură nu a avut noroc, dar este convinsă că legăturile și faima lui Avery o vor ajuta. Avery, sperând să negocieze un contract de rețea mai profitabil, intră într-un proces de investigație. Victoria avusese o aventură cu un romancier de succes, găsit spânzurat de balconul conacului său Catskills. Frânghia, dormitorul și întreaga scenă a crimei erau acoperite în ADN-ul Victoria.

Dar puzzle-ul întortocheat al vieții private a Victoria dezmintă un mister mult mai întunecat. Și ceea ce Avery nu realizează este că există și alți jucători în joc care sunt interesați de propriul trecut secret al lui Avery - unul pe care l-a ținut ascuns atât de directorii rețelei, cât și de publicul ei de televiziune. Un secret pe care îl credea mort și îngropat. . .

Cartea Twenty Years Later

Cartea Douăzeci de ani mai târziu