Twenty Years Later

Cartea Twenty Years Later in Romana

Cartea Douăzeci de ani mai târziu in Romana

Ascunzându-și propriul trecut întunecat la vedere, un reporter TV este hotărât să descopere adevărul din spatele unei crime înfiorătoare la zeci de ani după ce ancheta a fost abandonată. Dar 20 de ani mai târziu, pentru a înțelege prezentul, you trebuie să asculte trecutul...

Avery Mason, gazda American Events , cunoaște subiectele care captează atenția publicului TV. Cea mai recentă poveste a ei – un mister de crimă împletit cu sex pervers, tragedie și trădare – este garantată a fi calificată de aur. Noua tehnologie ADN a permis biroului legist din New York să facă prima identificare cu succes a unei victime a 11 septembrie în ultimii ani. Întorsătură: victima, Victoria Ford, fusese acuzată de uciderea înfiorătoare a iubitului ei căsătorit. Într-un ultim telefon înfiorător la sora ei, Victoria a implorat-o să-și dovedească nevinovăția.

Emma Kind a așteptat douăzeci de ani pentru a-și odihni sora, dar închiderea nu va fi completă până când nu va putea șterge numele Victoria. Singură nu a avut noroc, dar este convinsă că legăturile și faima lui Avery o vor ajuta. Avery, sperând să negocieze un contract de rețea mai profitabil, intră într-un proces de investigație. Victoria avusese o aventură cu un romancier de succes, găsit spânzurat de balconul conacului său Catskills. Frânghia, dormitorul și întreaga scenă a crimei erau acoperite în ADN-ul Victoria.

Dar puzzle-ul răsucit al vieții private a Victoria abia la început. Și ceea ce Avery nu realizează este că există și alți jucători în joc care sunt interesați de propriul trecut secret al lui Avery – unul pe care l-a ținut ascuns atât de directorii rețelei, cât și de publicul ei de televiziune. Un secret pe care îl credea mort și îngropat. . .

Acuzată de o crimă brutală, Victoria Ford a făcut un ultim apel înfiorător din Turnul de Nord în dimineața zilei de 11 septembrie. Acum douăzeci de ani, nimeni nu asculta. Astăzi, o vei face.

Alte cărți scrise de Charlie Donlea

Twenty Years Later
Twenty Years Later

The New York Times Cele mai bune thrillere din acest sezon | E! Știri Cărți recomandate | Overdrive Cele mai mari cărți ale lunii Fans of Verity by Colleen Ho...