The Stolen Heir

Întoarce-te în lumea opulentă a lui Elfhame, plină de intrigi, trădare și dorințe periculoase, cu această primă carte a unei noi duologie captivantă a autoarei cu bestseller-uri #1  New York Times  , Holly Black. 

A runaway queen. A reluctant prince. And a quest that may destroy them both.
 
Au trecut opt ​​ani de la Bătălia Șarpelui. Dar în nordul înghețat, Lady Nore de la Curtea Dinților a revendicat Cetatea Acului de Gheață. Acolo, ea folosește o relicvă străveche pentru a crea monștri de băț și zăpadă care îi vor îndeplini dorința și își vor răzbuna.
 
Suren, copila regină a Curții de Dinți și singura persoană cu putere asupra mamei ei, a fugit în lumea umană. Acolo, ea trăiește sălbatică în pădure. Singură și încă bântuită de chinurile nemiloase pe care le-a îndurat în Curtea Dinților, își așteaptă vremea eliberând muritorii de târgurile nebunești. Ea se crede uitată până când furtuna, Bogdana o gonește pe străzile de noapte. Suren este salvată de nimeni altul decât Prințul Oak, moștenitorul lui Elfhame, căruia i s-a promis cândva în căsătorie și pe care i-a fost supărată de ani de zile. 
 
Acum șaptesprezece ani, Oak este fermecător, frumos și manipulator. Se află într-o misiune care îl va conduce în nord și vrea ajutorul lui Suren. Dar dacă va fi de acord, va însemna să-și păzească inima de băiatul pe care l-a cunoscut cândva și de un prinț în care nu poate avea încredere, precum și să se confrunte cu toate ororile pe care credea că le-a lăsat în urmă.
 

Cartea The Stolen Heir

Cartea Moștenitorul furat