The School for Good Mothers

The School for Good Mothers
3.57 4027 recenzii
Fictiune, Operă științifico-fantastică, Contemporan, Adult

An alternate cover edition of ISBN 9781982156121 can be found here.

În acest roman de debut încordat și exploziv, o lipsă de judecată duce o tânără mamă într-un program de reformă guvernamentală în care custodia copilului ei atârnă în balanță.

Frida Liu se luptă. Ea nu are o carieră demnă de sacrificiile părinților ei imigranți chinezi. Mai rău este că nu-și poate convinge soțul, Gust, să renunțe la amanta mai tânără obsedată de bunăstare. Doar cu fiica lor îngerească, Harriet, Frida simte în sfârșit că a atins perfecțiunea așteptată de la ea. Harriet poate fi tot ce are, dar este suficient.

Până când Frida are o zi groaznică.

Statul are ochii pe mame precum Frida – cele care își verifică telefoanele în timp ce copiii lor sunt la locul de joacă; care își lasă copiii să meargă singuri acasă; cu alte cuvinte, mame care au o singură lipsă de judecată. Acum, o mulțime de oficiali guvernamentali vor stabili dacă Frida este candidată pentru o instituție asemănătoare Fratelui Mare care măsoară succesul sau eșecul devotamentului unei mame. Confruntată cu posibilitatea de a o pierde pe Harriet, Frida trebuie să demonstreze că se poate ridica la standardele stabilite pentru mame - că poate învăța să fie bună.

Acest propulsor și plin de duh explorează pericolele educației „perfecte” din clasa mijlocie superioară, violența exercitată asupra femeilor de către stat și reciproc și dragostea nemărginită pe care o mamă o are pentru fiica ei.

Cartea The School for Good Mothers

Cartea Școala mamelor bune