The Do-Over

În această distracție dezvăluită a tinerilor adulți pentru fanii Recommended for You și A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow , o adolescentă are cea mai proastă Ziua Îndrăgostiților vreodată - doar pentru a o retrăi iar și iar.

După ce a trăit printr-un incendiu de tomberon de Ziua Îndrăgostiților, Emilie Hornby evadează la casa bunicii sale pentru un pic de confort și o halbă de consolare de Ben & Jerry's. Ea leșine pe canapea, dar când se trezește, se întoarce acasă în propriul ei pat - și este din nou Ziua Îndrăgostiților. Și a doua zi? Another coșmar V-Day.

Emilie este blocată într-un fel de coșmar în buclă temporală din care nu se poate trezi, în timp ce își vede din nou iubitul, Josh, înșelându-l zi de zi. Pe lângă infidelitatea recurentă a lui Josh, Emilie nu poate scăpa de enigmaticul Nick, pe care îl tot întâlnește – uneori la propriu – în moduri nefericite.

Câte zile poate o fată să-și vadă pasiv viața în flăcări? Și când ceva bun începe să iasă din aceste zile groaznice, ce se întâmplă când universul încetează să mai facă schimburi?

Cartea The Do-Over