Better Than the Movies

Liz Buxbaum a știut întotdeauna că Wes Bennett nu era material pentru iubit. Ai crede că vecinul ei de alături ar fi un candidat prinț pentru fanteziile ei de comedie romantică, dar Wes s-a dovedit a fi doar o durere în fund, încă de când erau mici. Wes a fost copilul care a pus o broască în casa ei de vis Barbie, monstrul care a ascuns capul tăiat al unui gnom de gazon în micul ei schimb de cărți de casă din cartier.

Avanză cu zece ani de la Marea Decapitare a Gnomului. Este ultimul an al lui Liz, o perioadă menită să fie plină de repere perfecte pentru orice mare ecran și are nevoie de ajutorul lui Wes. Vezi, iubitul lui Liz pentru totdeauna, Michael, tocmai s-a mutat înapoi în oraș și – îngrozitor, enervant – se lovește cu Wes. Înseamnă că, dacă Liz vrea ca Michael să o observe în sfârșit și, să sperăm, să fie întâlnirea ei la bal, are nevoie de Wes. El este ea.

Dar în timp ce Liz și Wes plănuiesc pentru a-i oferi lui Liz momentul magic al balului de absolvire, ea este șocată să descopere că de fapt îi place să fie în preajma lui Wes. Și pe măsură ce ei continuă să se apropie, ea trebuie să reexamineze tot ceea ce credea că știe despre dragoste – și să-și regândească propria percepție despre cum ar trebui să arate cu adevărat Happily Ever After.

Cartea Better Than the Movies

Cartea Mai bine decât filmele