The Book of Cold Cases

The Book of Cold Cases
140.63 RON
3.93 4323 recenzii
Mister, Thriller, Fictiune, Groază

În 1977, Claire Lake, Oregon, a fost zguduită de crimele Lady Killer: doi bărbați, aparent aleatoriu, au fost uciși cu aceeași armă, cu note ciudate lăsate în urmă . Beth Greer a fost suspecta perfectă - o bogată, excentrică, de douăzeci și trei de ani. -bătrână, văzută fugind de una dintre crime. Dar a fost achitată și s-a retras în izolarea conacului ei.

Oregon, 2017 . Shea Collins este recepționer, dar noaptea conduce un site web cu adevărat crime, Book of Cold Cases - o pasiune alimentată de tentativa de răpire de care a scăpat în copilărie. Când o întâlnește întâmplător pe Beth, Shea îi cere un interviu. Spre surprinderea lui Shea, Beth spune că da.

Se întâlnesc regulat la conacul lui Beth, deși Shea nu se simte niciodată confortabil acolo. Obiectele se mișcă atunci când ea nu se uită și ar putea jura că a văzut o fată în afara ferestrei. Atractia de a afla adevărul despre caz de la inteligenta și fermecătoarea Beth este prea mult pentru a rezista, dar chiar și pe măsură ce se apropie, Shea simte că ceva nu este în regulă. Se împrietenește cu un criminal manipulator sau există alte pericole care pândesc în întunericul casei Greer?

O adevărată bloggeră criminală primește mai mult decât își pretindea, în timp ce o intervievează pe femeia achitată de două ucideri la rece în acest nou roman înfiorător din autorul de bestseller -uri New York Times al revistei The Sun Down Motel..

Cartea The Book of Cold Cases

Cartea Cartea cazurilor reci