Reminders of Him

Reminders of Him
4.57 27322 recenzii
Romantism, Contemporan, Fictiune, Adult

O tânără mamă zbuciumată tânjește după o șansă de mântuire în această poveste sfâșietoare, dar plină de speranță, a autoarei de bestselleruri #1 New York Times , Colleen Hoover.

După ce a ispășit cinci ani de închisoare pentru o greșeală tragică, Kenna Rowan se întoarce în orașul unde totul a mers prost, sperând să se reîntâlnească cu fiica ei de patru ani. Dar podurile pe care le-a ars Kenna se dovedesc imposibil de reconstruit. Toți cei din viața fiicei ei sunt hotărâți să o excludă pe Kenna, indiferent cât de mult s-ar strădui să se dovedească.

Singura persoană care nu i-a închis ușa complet este Ledger Ward, proprietarul unui bar local și una dintre puținele legături rămase cu fiica Kennei. Dar dacă cineva ar descoperi cum Ledger devine încet o parte importantă a vieții Kennei, ambii ar risca să piardă încrederea tuturor celor importanți pentru ei.

Cei doi formează o legătură în ciuda presiunii care îi înconjoară, dar pe măsură ce dragostea lor crește, crește și riscul. Kenna trebuie să găsească o modalitate de a absolvi greșelile trecutului ei pentru a-și construi un viitor din speranță și vindecare.

Cartea Reminders of Him

Cartea Amintiri ale Lui