One Italian Summer

One Italian Summer
128.79 RON
3.74 4142 recenzii
Fictiune, Romantism, Contemporan, Carte audio, Realism magic

Când mama lui Katy moare, ea rămâne zguduită. Carol nu a fost doar mama lui Katy, ci cea mai bună prietenă și primul telefon al ei. Ea a avut toate răspunsurile și acum, când Katy are cea mai mare nevoie de ea, a plecat. Pentru a înrăutăți lucrurile, se profilează călătoria lor mamă-fiică planificată pentru o viață: două săptămâni în Positano, orașul magic și-a petrecut Carol vara chiar înainte de a-l întâlni pe tatăl lui Katy. Katy a așteptat ani de zile ca Carol să o ia, iar acum se confruntă să se îmbarce singură în aventură.

Dar de îndată ce calcă pe Coasta Amalfi, Katy începe să simtă spiritul mamei sale. Încurajată de apele uimitoare, stânci frumoase, locuitori încântați și, bineînțeles, mâncare delicioasă, Katy simte că revine la viață.

Și apoi apare Carol — în carne și oase, sănătos, bronzat de soare și în vârstă de treizeci de ani. Katy nu înțelege ce se întâmplă sau cum – tot ce se poate concentra este că și-a recuperat mama, cumva, imposibil. Pe parcursul unei veri italiene, Katy ajunge să o cunoască pe Carol, nu ca mama ei, ci ca tânăra dinaintea ei. Nu este tocmai cine și-a imaginat Katy că ar putea fi, însă, în curând Katy trebuie să o împace pe mama care știa totul cu tânăra care nu are încă habar.

Cartea One Italian Summer

Cartea O vară italiană