Wicked Beauty

Wicked Beauty (Dark Olympus, #3)
4.14 250 recenzii
Romantism, Fantezie, Repovestiri, Adult

Ea a fost chipul care a lansat o mie de corăbii,
Frumusețea înverșunată din inima Olimpului,
Și nu a fost niciodată a noastră să o revendică.

*O repovestire modernă dogoritor de fierbinte a lui Helen din Troia, Ahile și Patroclu, pe cât de păcătoasă, pe atât de dulce.*


În Olimp, fie ai puterea de a conduce... fie ești condus. Achilles Kallis s-ar fi născut fără nimic, dar în copilărie a jurat că va intra în cercul interior al orașului otrăvitor. Acum că un rol râvnit s-a deschis oricui are puterea de a-l revendica, el și partenerul său, Patroclus Fotos, plănuiesc să concureze și să-și dubleze șansele de câștig.

Nici nu vă așteptați ca frumusețea infamă Helen Kasios să facă parte din premiu... sau pentru focul complicat care arde în momentul în care se uită în calea lor.

Poate că Zeus a decis că Helen este a lui pe care să o dăruiască, dar ea are propriile ei planuri. Ea intră în competiție ca degetul mijlociu al celor treisprezece conducători, concurând efectiv pentru propria ei mână în căsătorie. Din păcate, există cei care preferă să o vadă moartă decât să conducă orașul. Singurii oameni în care poate avea încredere sunt cei în care nu-și poate ține mâinile departe – Ahile și Patroclu. Dar poate ea să creadă cu adevărat că au interesul ei cel mai bun la inimă când fiecare sărut furat este un câmp de luptă?

Cartea Wicked Beauty

Cartea Frumusețe rea