Trust

Trust
133.56 RON
4.12 49 recenzii

De la un cronicar premiat al istoriei națiunii noastre și al legendelor sale, vine romanul său mult așteptat despre bogăție și talent, încredere și intimitate, adevăr și percepție.

Chiar și prin vuietul și efervescența anilor 1920, toată lumea din New York a auzit de Benjamin și Helen Rask. El este un legendar magnat de pe Wall Street; este fiica genială a aristocraților excentrici. Împreună, ei s-au ridicat în vârful unei lumi cu bogății aparent nesfârșite. Dar secretele din jurul bogăției și măreției lor incită la bârfă. Zvonurile despre manevrele financiare ale lui Benjamin și despre recluziunea lui Helen încep să se răspândească - totul în timp ce un deceniu de excese și speculațiile se apropie de sfârșit. Cu ce ​​preț și-au dobândit imensa avere?

Acesta este misterul din centrul unui roman de succes din 1938, intitulat Bonds, pe care toată New York-ul pare să fi citit. Dar nu este singura versiune. Trust

al lui Hernan Diaz pune în mod strălucit povestea acestor personaje în conversație cu alte relatări - și în tensiune cu viața și perspectiva unei tinere femei aplecate să dezlege realitatea de ficțiune. Rezultatul este un roman care devine mai entuziasmant și mai profund cu fiecare nou strat și revelație. Provocator și propulsiv, Trust angajează cititorul într-o căutare a adevărului, în timp ce se confruntă cu atracția gravitațională deformatoare a realității a banilor și modul în care puterea manipulează adesea faptele. O epopee elegantă, cu mai multe fațete, care recuperează vocile îngropate sub miturile care justifică inegalitatea noastră fundamentală, Trusteste un triumf literar cu inima care bate si mize urgente.

Cartea Trust

Cartea Încredere

carturesti.ro