Things We Never Got Over

Things We Never Got Over (Knockemout, #1)
4.37 5457 recenzii
Romantism, Contemporan, Fictiune, Adult

Bărbierul bărbos și băiat rău Knox preferă să-și trăiască viața așa cum își ia cafeaua: singur. Cu excepția cazului în care îi numeri basset hound, Waylon. Knox nu tolerează drama, chiar și atunci când vine sub forma unei mirese eșuate.

Naomi nu fugea doar de la nunta ei. Ea călărea să-l salveze pe geamănul ei înstrăinat în Knockemout, Virginia, un oraș aspru, unde disputele sunt soluționate de modă veche... cu pumnii și bere. De obicei, în această ordine.

Păcat pentru Naomi, geamănul ei rău nu s-a schimbat deloc. După ce s-a ajutat cu mașina și banii lui Naomi, Tina o lasă cu ceva neașteptat. Nepoata Naomi nu știa că are. Acum e blocată în oraș, fără mașină, fără slujbă, fără plan și fără casă, cu un copil de 11 ani care are treizeci de ani de care să aibă grijă.

Există un motiv pentru care Knox nu face complicații sau femei care necesită întreținere mare, mai ales nu cele romantice. Dar, din moment ce viața lui Naomi a explodat chiar în fața lui, cel puțin el poate face este să o ajute să iasă din blocaj. Și, de îndată ce ea încetează să aibă noi probleme, el o poate lăsa în pace și se poate întoarce la viața lui pașnică și solitară.

Cel puțin, acesta este planul până când necazul se transformă în pericol real.

Cartea Things We Never Got Over

Cartea Lucruri peste care nu le-am trecut niciodată