These Hollow Vows

Cartea These Hollow Vows in Romana

Cartea Aceste jurăminte goale in Romana

De la autoarea de bestseller-uri New York Times , Lexi Ryan, Cruel Prince îl întâlnește pe A Court of Thorns and Roses în această fantezie sexy, plină de acțiune, despre o fată care este prinsă între două curți de zane perfide și prinții lor periculos de seducătoare.

Brie îi urăște pe Fae și refuză să aibă vreo legătură cu ei, chiar dacă asta înseamnă să moară de foame pe stradă. Dar când sora ei este vândută regelui sadic al curții Unseelie pentru a plăti o datorie, ea va face tot ce este necesar pentru a o recupera, inclusiv să facă o înțelegere cu regele însuși pentru a fura trei relicve magice de la curtea Seelie.

Obținerea accesului neîngrădit la tribunalul Seelie este mai ușor de spus decât de făcut. Singura alegere a lui Brie este să pozeze ca o potențială mireasă pentru Prințul Ronan, iar ea se trezește în curând că se îndrăgostește de el. Nedorind să-și lase inima să-i distragă atenția, ea acceptă ajutorul unei trupe de inadaptați Unseelie cu propria lor agendă secretă. În timp ce Brie petrece timp cu liderul lor misterios, Finn, ea se luptă să reziste farmecului lui seducător.

Prinsă între două instanțe periculoase, Brie trebuie să decidă pe cine să-și încreadă loialitatea. Și cu inima ei.

Alte cărți scrise de Lexi Ryan

These Twisted Bonds
These Twisted Bonds (These Hollow Vows, #2)

Brie se trezește prinsă între doi prinți și două destine, în timp ce viitorul tărâmului fae atârnă în balanță. După ce sora Abriellei a fost vândută faelor, a c...