The Winners

Concluzia mult așteptată a îndrăgitului serial New York Times , cel mai bine vândut și „captivant” ( People ) Beartown – care a inspirat un serial HBO cu același nume – îi urmărește pe locuitorii micului oraș de hochei în timp ce se confruntă cu schimbare, durere, speranță și răscumpărare.

Au trecut doi ani de la evenimentele la care nimeni nu vrea să se gândească. Toată lumea a încercat să meargă mai departe, dar există ceva în acest loc care o împiedică. Locuitorii continuă să se confrunte cu marile întrebări ale vieții: Ce este o familie? Ce este o comunitate? Și ce, dacă este ceva, suntem dispuși să sacrificăm pentru a-i proteja?

Pe măsură ce localnicii din Beartown se luptă să depășească trecutul, o mare schimbare este la orizont. Cineva vine acasă după mult timp plecat. Cineva va fi înmormântat. Cineva se va îndrăgosti, cineva va încerca să-și repare căsnicia și cineva va face orice pentru a-și salva copiii. Cineva se va supune urii, cineva va lupta, iar cineva va lua o armă și va merge spre patinoar.

Deci, ce sunt dispuși să sacrifice locuitorii din Beartown pentru casa lor?

Tot.

Cartea The Winners

Cartea Castigatorii