The Unsinkable Greta James

The Unsinkable Greta James
171.36 RON
3.99 1652 recenzii
Fictiune, Contemporan, Romantism, Carte audio, Ficțiune pentru femei

Ascensiunea fulgerătoare a Gretei James la celebritatea indie a fost câștigată cu greu. Înainte de a arăta coperțile revistelor și de a epuiza locațiile, și-a petrecut copilăria cântând la chitară în garajul familiei. Primul ei fan a fost mama ei, Helen, al cărei chip strălucea în barurile prăfuite din centrul orașului unde a început, dar nu toată lumea a încurajat-o pe Greta să-și urmeze visele. În timp ce mulți visează cu ochii deschiși la o mulțime care își scandează numele, tatăl ei, Conrad, a văzut doar o viață precară pentru fiica lui.

Greta și-a petrecut viața încercând să-i demonstreze că se înșeală, dar la trei luni după moartea subită a lui Helen și cu săptămâni înainte de lansarea albumului ei al doilea, cu mize mari, Greta are o criză pe scenă care devine virală. Încercând să depășească umilința și durerea, ea acceptă fără tragere de inimă să-și însoțească tatăl într-o croazieră de o săptămână în Alaska, tocmai cea pe care părinții ei o rezervaseră pentru a sărbători cea de-a patruzecea aniversare.

Aceasta ar putea fi ultima șansă a familiei James de a vindeca răni vechi și se va dovedi a fi o călătorie de descoperire pentru ei, precum și pentru Ben Wilder, un istoric care se luptă și el cu o schimbare majoră în viața sa. Ben este la bord pentru o prelegere despre The Call of the Wild a lui Jack London, povestea de aventură pe care mama Gretei a adorat-o, iar el îi captează atenția Gretei după șirul ei de întâlniri. Pe măsură ce Greta lucrează pentru a-și consolida încrederea și a se vindeca, iar Ben se confruntă cu viitorul său incert, ei trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a înțelege alegerile dificile ale vieții. Până la urmă, Greta trebuie să ia cea mai provocatoare decizie dintre toate: să asculte cântecul din ea sau să se împace cu cei care o iubesc.

O muziciană indie care se năvăli de tragedie reia legătura cu tatăl ei înstrăinat într-o croazieră de o săptămână în această poveste despre durere, faimă și dragoste a autoarei de bestseller-uri Jennifer E. Smith.

Cartea The Unsinkable Greta James

Cartea Greta James de nescufundat