The Three Lives of Alix St. Pierre

Autoarea de bestseller-uri New York Times , Natasha Lester  , oferă o poveste de neuitat a unui orfan spion din Al Doilea Război Mondial devenit icon al modei la Paris — perfectă pentru fanii lui Kate Quinn și Fiona Davis. 1943.  După ce a condus mai multe campanii publicitare de succes la New York, vrăjitorul de PR Alix St. Pierre intră în atenția guvernului SUA și se trezește recrutată într-o organizație de informații în curs de dezvoltare. Înrolata ca spion, Alix este trimisă în Europa, unde este însărcinată să se apropie de un nazist care ar putea fi dispus să ajute forțele aliate, dar există și șansa ca acesta să fie un agent dublu. 1946. 

După război, Alix se mută la Paris și ocupă un post de șef de publicitate pentru Casa Dior, care nu a fost încă lansată. Dar când o figură din război reapare și amenință că îi va distruge viitorul, Alix își dă seama că numai ea poate îndrepta greșelile trecutului și îl poate aduce în fața justiției.

The Three Lives of Alix St. Pierre  este o lucrare palpitantă și somptuoasă de ficțiune istorică spusă în trei cronologie: înainte, în timpul și după al Doilea Război Mondial. Această poveste complet captivantă îi duce pe cititorii din încăperile periculoase, pline de intrigi din Elveția, unde elitele ambelor părți s-au amestecat și s-au conspirat în timpul războiului, până la sălile pline de farmec ale Casei Dior în epoca de aur a modei și jurnalismului francez.


 

Cartea The Three Lives of Alix St. Pierre

Cartea Cele trei vieți ale lui Alix St. Pierre