The Summer Place

The Summer Place
138.28 RON
3.84 324 recenzii
Fictiune, Romantism, Contemporan, Ficțiune pentru femei, Adult

De la cel mai bine vândut autor New York Times cu numărul 1 al cărții That Summer vine un alt roman sincer și de nerefuzat despre familie, secrete și legăturile care leagă.

Când fiica ei vitregă în vârstă de douăzeci și doi de ani își anunță logodna cu iubitul ei pandemic, Sarah Danhauser este șocată. Dar roțile sunt în mișcare. Headstrong Ruby a stabilit deja o întâlnire (la doar trei luni distanță!) și a vorbit cu iubita ei safta , mama lui Sarah, Veronica, despre nunta la casa familiei de pe plajă din Cape Cod. Sarah ar putea fi îngrijorată, dar Veronica este încântată să reunească familia pentru ultima dată înainte de a pune casa mare pe piață.

Dar drumul către o zi de nuntă vine de obicei cu câteva denivelări. Ruby a știut întotdeauna exact ce își dorește, dar pe măsură ce se apropie data nunții, se trezește luptă cu rănile lăsate de mama care a ieșit când era copil. Veronica ajunge să se confrunte cu vești neașteptate, mulțumită surorii ei amestecate, și trebuie să revizuiască alegerile pe care le-a făcut cu mult timp în urmă, când era un romancier cu bestselleruri cu o viață diferită. Fratele geamăn al lui Sarah, Sam, își revine după o pierdere teribilă și se confruntă cu mari întrebări despre cine este el - întrebări pe care spera să le rezolve în timpul șederii sale pe Cap. Soțul lui Sarah, Eli, care a fost inexplicabil de îndepărtat în timpul pandemiei, se confruntă cu consecințele unei lipse de mult timp din comportamentul său tipic de tip bun. Și Sarah, frustrată de soțul ei, îngrijorată de fiica ei vitregă,

Când sosește ziua nunții, îndrăgostiții se dezvăluie ca fiind adevăratele lor sine, neînțelegerile capătă o viață proprie și secretele ies la iveală. Există confruntări și revelații care vor atinge fiecare membru al familiei extinse, asigurându-se că nimic nu va mai fi niciodată la fel.

Din „șeful de necontestat al plajei a citit” ( The New York Times ), The Summer Place este o mărturie pentru familie în toată gloria ei dezordonată; o poveste despre ceea ce sacrificăm și cum iertăm. Captivantă, plină de duh, cu inima mare și observată cu atenție, aceasta este scrisoarea de dragoste a lui Jennifer Weiner către Capul Exterior și puterea căminului, felul în care viața noastră este îmbogățită de oamenii pe care îi numim familie și nesfârșitele moduri în care dragostea ne poate surprinde.

Cartea The Summer Place

Cartea Locul de vară

carturesti.ro