The Second You're Single: A Novel

Veselos ireverențios, amuzant și plin de farmec romantic, The Second You're Single este vorba despre navigarea în cea mai romantică lună a anului și despre cum dragostea pare să sosească întotdeauna când te aștepți mai puțin.

Scriitoarea independentă Sora Reid crede în inerție. Ea este cea ciudată dintr-o familie unită de amatori, inclusiv mama ei de origine japoneză-americană, care sugerează că trebuie să slăbească și sora ei mai mică, care va fi căsătorită în curând, care are nevoie de ea. o întâlnire pentru nuntă, din moment ce o petrecere de nuntă dansează cuplurile cu unchiul lor scoțian Bob pur și simplu nu se descurcă. Pentru Sora, aportul minim, așteptările minime sunt calea de urmat. Preferă să stea acasă cu vecinul ei insuportabil și cu adorabilul ei pitbull.

Singurul lucru care îi perturbă inerția: o antipatie intensă pentru Ziua Îndrăgostiților. Ce este cu mașina comercială a iubirii? De ce ne punem speranțele într-o zi romantică, când ar fi mult mai bine să stai acasă cu un pachet de slănină și o sticlă de tequila? Sora a fost trădată și dezamăgită de mai multe ori, iar inima ei începe să pară ca castronul antic din ceramică japonez al bunicii ei Mitsuye, cu numeroasele sale crăpături pline de aur.

Când angajamentul ei de a rămâne singură în februarie îi inspiră pe cititori să #gosolo, Sora are responsabilitatea de a-și împuternici cititorii. Dar relațiile nu sunt construite pentru a dura, așa că nu ar trebui să fie atât de greu. Dreapta?

Intră Jack Mann. Un brutar cu mușchi, care arată de parcă ridică bușteni în weekend, Sora nu s-a gândit la Jack de când erau împreună la școala elementară. Când se văd la magazinul local și atracția lovește puternic, Sora știe că trebuie să o închidă, quick . Ea nu poate #gosolo ȘI să-l prindă pe tip. Nu își poate dezamăgi cititorii. Și relațiile se termină întotdeauna, așa că de ce ar trebui Jack să fie diferit, chiar dacă el încurcă toate așteptările ei de mult timp de dragoste?

Cartea The Second You're Single: A Novel

Cartea Al doilea ești singur: un roman