The Ingenue

MY DARK VANESSA întâlnește THE QUEEN'S GAMBIT în acest nou roman de suspans despre legăturile de familie, limitele talentului, riscurile ambiției și recompensele răzbunării.

Când fosta piană minune Saskia Kreis se întoarce acasă în Milwaukee după moartea neașteptată a mamei sale, ea se așteaptă să moștenească proprietatea familiei, Casa Elfului. Dar odată cu descoperirea că testamentul mamei ei a lăsat moștenire Casa Elf unui bărbat cu care Saskia împărtășește o istorie complicată, ea este forțată să-și reexamineze propriul trecut – și relația romantică care i-a schimbat cursul vieții – pentru răspunsuri. Poate ea să găsească o modalitate de a-și revendica moștenirea în timp ce își păstrează secretele îngropate sau o vor distruge consecințele de la săparea prea adâncă?

Împreună cu un peisaj post #MeToo, THE INGENUE se adâncește în relațiile mamă-fiică, așteptările de la talent, poveștile pe care ni le spunem și ce se întâmplă atunci când lucrurile care te făceau special odată îți sunt luate. Mișcându-se între copilăria lui Saskia și ziua de azi, acest basm întunecat și contemporan pulsa de dorință, dor și incertitudine, pe măsură ce ajunge la punctul culminant spectaculos și șocant.

Cartea The Ingenue

Cartea Ingenua