The Good Lie

Cartea The Good Lie in Romana

Cartea Minciuna Bună in Romana

The Good Lie - The Good Lie
4.19 4535 recenzii

Șase adolescenți uciși. Un suspect în spatele gratiilor. Un tată disperat. Într-un caz atât de umbră, adevărul este ușor de ascuns.

Șase adolescenți morți. În cele din urmă, ucigașul din spatele gratiilor. Dar jocurile abia încep?


Psihiatru Dr. Gwen Moore este un expert în criminali. Ea a petrecut un deceniu tratându-i pe cei mai depravați prădători din California și dezvăluindu-le motivele - prădători la fel ca faimosul criminal în serie Bloody Heart, a cărui ultimă victimă adolescentă a scăpat și apoi l-a identificat pe profesorul local de liceu Randall Thompson drept răpitor al său. Cazul împotriva lui Thompson ca ucigașul inimii însângerate este blestemător – și închis, în ceea ce privește Gwen și mass-media. Dacă nu pentru o nouă dezvoltare...

Avocatul apărării Robert Kavin este un tată încă traumatizat al cărui fiu a căzut pradă ucigașului BH. Convins de nevinovăția lui Thompson, el intervine să-l reprezinte. Acum, Robert vrea ca Gwen să intervieveze acuzatul, să creeze un profil psihic al criminalului și al victimelor sale și să ajute la curățarea numelui clientului său.

Pe măsură ce Gwen și Robert se apropie și ea se scufundă mai adânc în anchetă, apar întrebări grave. La fel și suspiciunea lui Gwen că Robert ascunde ceva – și că s-ar putea să nu fie singurul cu un secret.