The Cartographers

The Cartographers
171.23 RON
3.75 2382 recenzii
Fantezie, Mister, Fictiune, Thriller

What is the purpose of a map?

Întreaga viață a lui Nell Young și cea mai mare pasiune este cartografia. Tatăl ei, Dr. Daniel Young, este o legendă în domeniu și eroul personal al lui Nell. Dar ea nu l-a văzut și nu a vorbit cu el de când a concediat-o cu cruzime și i-a distrus reputația după o ceartă pe tema unei hărți vechi și ieftine a unei benzinării.

Dar când Dr. Young este găsit mort în biroul său de la Biblioteca Publică din New York, cu aceeași hartă aparent lipsită de valoare ascunsă în birou, Nell nu poate rezista să investigheze. Spre surprinderea ei, ea descoperă curând că harta este incredibil de valoroasă și extrem de rară. De fapt, s-ar putea să aibă acum singura copie rămasă în existență... pentru că un colecționar misterios a vânat și le-a distrus pe fiecare - împreună cu oricine i-a împiedicat.

Dar de ce?

Pentru a răspunde la această întrebare

, Nell pornește într-o călătorie periculoasă pentru a dezvălui un secret de familie întunecat și descoperă adevărata putere care se află în hărți ... Harta din bunurile tatălui ei decedat deține un secret incredibil, mortal – unul care o va conduce într-o aventură extraordinară și la adevărul despre istoria întunecată a familiei ei.

Cartea The Cartographers

Cartea Cartografii