Six Crimson Cranes

Cartea Six Crimson Cranes in Romana

Cartea Șase Macarale Crimson in Romana

Shiori, singura prințesă a lui Kiata, are un secret. Magia interzisă îi curge prin vene. În mod normal, o ascunde bine, dar în dimineața ceremoniei ei de logodnă, Shiori își pierde controlul. La început, greșeala ei pare o lovitură de noroc, prevenind nunta pe care nu și-a dorit-o niciodată, dar atrage și atenția Raikama, mama ei vitregă.

Raikama are propria ei magie neagră și o alungă pe tânăra prințesă, transformându-și frații în macarale și avertizându-l pe Shiori că nu trebuie să vorbească despre asta nimănui: pentru că cu fiecare cuvânt care îi scapă de pe buze, unul dintre frații ei va muri.

Fără bani, fără voce și singură, Shiori își caută frații și, în călătoria ei, descoperă o conspirație pentru a prelua tronul – o conspirație mai întortocheată și mai înșelătoare, mai vicleană și mai complexă decât trădarea lui Raikama. Numai Shiori poate îndrepta regatul, dar pentru a face acest lucru trebuie să-și pună încrederea în chiar băiatul cu care s-a luptat atât de mult să se căsătorească cu not . Și trebuie să îmbrățișeze magia pe care a fost învățată să o conțină toată viața, indiferent cât o costă.