Razorblade Tears

Cartea Razorblade Tears in Romana

Cartea Lacrimi de lame de ras in Romana

Razorblade Tears - Razorblade Tears
4.10 10536 recenzii

Un tată negru. Un tată alb. Doi fii uciși. O căutare a răzbunării.

Ike Randolph a ieșit din închisoare de cincisprezece ani, cu nici o amendă pentru viteză în tot acest timp. Dar un negru cu polițiști la ușă știe că îi este frică.

Ultimul lucru pe care se așteaptă să-l audă este că fiul său Isiah a fost ucis, împreună cu soțul alb al lui Isiah, Derek. Ike nu și-a acceptat niciodată pe deplin fiul, dar este devastat de pierderea lui.

Tatăl lui Derek, Buddy Lee, era aproape la fel de rușinat de Derek pentru că era gay, precum lui Derek îi era rușine că tatăl său era un criminal. Buddy Lee încă mai are contacte în lumea interlopă și vrea să știe cine și-a ucis băiatul.

Ike și Buddy Lee, doi foști deținuți care nu au nimic altceva în comun decât un trecut criminal și o dragoste pentru fiii lor morți, se unesc în dorința lor disperată de răzbunare. În încercarea lor de a face mai bine pentru fiii lor în moarte decât au făcut-o în viață, bărbații împietriți Ike și Buddy Lee se vor confrunta cu propriile lor prejudecăți cu privire la fiii lor și unii altora, în timp ce plouă răzbunare asupra celor care le-au rănit băieții.

Copertă alternativă a ediției ISBN 9781250252708

Alte cărți scrise de S.A. Cosby

All the Sinners Bleed
All the Sinners Bleed

Titus Crowne este primul șerif negru din istoria județului Charon. Fost agent FBI și expert în securitate, Titus a venit acasă să aibă grijă de tatăl său și să ...