Our Violent Ends

Cartea Our Violent Ends in Romana

Cartea Sfârșiturile noastre violente in Romana

Shanghai este sub asediu în această continuare captivantă și înfiorătoare de romantică a These Violent Delights, , pe care autoarea de bestseller-uri din New York Times, Natasha Ngan, o numește „delicios de întunecată”.

Anul este 1927, iar Shanghaiul se clătina la limita revoluției.

După ce și-a sacrificat relația cu Roma pentru a-l proteja de vrăjirea de sânge, Juliette a fost o fată pe calea războiului. O mișcare greșită, iar verișoara ei va interveni pentru a-și uzurpa locul de moștenitor al Gangului Scarlet. Singura modalitate de a-l salva pe băiatul pe care îl iubește de mânia Scarlets este să-l dorească moartă pentru că și-a ucis cel mai bun prieten cu sânge rece. Dacă Juliette ar fi de fapt vinovată de crima pe care Roma crede că a comis-o, respingerea lui s-ar putea să usture mai puțin.

Roma se simte în continuare bulversată de moartea lui Marshall, iar vărul său Benedikt abia va vorbi cu el. Roma știe că este vina lui pentru că a lăsat-o pe nemiloasa Juliette să intre în viața lui și este hotărât să îndrepte lucrurile, chiar dacă asta înseamnă să o omoare pe fata pe care o urăște și o iubește în egală măsură.

Apoi, un nou pericol monstruos apare în oraș și, deși secretele îi țin deoparte, Juliette trebuie să asigure cooperarea romilor dacă vor să pună capăt acestei amenințări o dată pentru totdeauna. Shanghai se află deja într-un punct de fierbere: naționaliștii intră în marș, șoaptele despre războiul civil sunt mai puternice în fiecare zi, iar conducerea gangsterilor se confruntă cu anihilarea completă. Roma și Juliette trebuie să lase deoparte diferențele pentru a combate monștrii și politica, dar nu sunt pregătiți pentru cea mai mare amenințare dintre toate: să-și protejeze inimile unul de celălalt.

Alte cărți scrise de Chloe Gong

Immortal Longings
Immortal Longings (Flesh and False Gods, #1)

Debutul fantastic epic al autoarei Chloe Gong, cel mai bine vândut #1 New York Times , inspirat de Antony and Cleopatra al lui Shakespeare , este o coliziune a...