Not a Happy Family

Cartea Not a Happy Family in Romana

Cartea Nu o familie fericită in Romana

În această familie, toată lumea păstrează secrete, în special morții. Brecken Hill din nordul statului New York este un loc scump de locuit. Trebuie să fii bogat pentru a avea o casă acolo. Și nu vin cu mult mai bogați decât Fred și Sheila Merton. Dar nici măcar toți banii lor nu îi pot proteja atunci când vine să sune un criminal. Soții Merton sunt uciși cu brutalitate în noaptea de după o cină de Paște cu cei trei copii adulți ai lor. Care, desigur, sunt devastați.

Sau sunt ei? Fiecare ei rezistă să moștenească milioane. Nu au fost niciodată o familie fericită, datorită tatălui lor capricios și mamei neglijente, dar poate că unul dintre ei este mai deranjat decât știa oricine. S-a rupt unul dintre ei după acea seară îngrozitoare? Sau a fost altcineva în noaptea aceea care s-a strecurat cu cele mai rele intenții? Trebuie să fie. La urma urmei, dacă unul dintre frații tăi ar fi psihopat, ai ști.

Nu ai vrea?

Alte cărți scrise de Shari Lapena

Everyone Here Is Lying: A Novel
Everyone Here Is Lying: A Novel

Un alt palpitant roman cu suspans autohton din autorul bestseller-ului New York Times al cărții The Couple Next Door „Lapena este un maestru al manipulării”....