Marple: Twelve New Mysteries

O colecție nou-nouță de povestiri cu legendara detectivă a Reginei misterului, Jane Marple, scrisă de doisprezece autori remarcabili de bestselleruri și aclamați.

Această colecție de o duzină de povestiri originale, toate cu Jane Marple, va prezenta personajul unei generații cu totul noi. Fiecare autor reimaginează Marple lui Agatha Christie din propria lor perspectivă unică, rămânând în același timp fidel semnelor distinctive ale unui mister tradițional.

Naomi
Consilier Leigh Bardugo
Alyssa Cole
Lucy Foley
Elly Griffiths
Natalie Haynes
Jean Kwok
Val McDermid
Karen M. McManus
Dreda Spune Mitchell
Kate Mosse
Ruth Ware

Miss Marple a fost prezentată cititorilor pentru prima dată într-o poveste scrisă de Agatha Christie pentru The Royal Magazine în 1927 și și-a făcut prima apariție într-un roman de lungă durată în anii 1930, The Murder at the Vicarage. Au trecut 45 de ani de când ultimul roman al lui Agatha Christie Marple, Sleeping Murder, a fost publicat postum în 1976, iar această colecție de povestiri ingenioase ale celor doisprezece adepți Christie va fi o amintire oportună de ce Jane Marple rămâne cea mai faimoasă detectivă fictivă a tuturor timpurilor. .

Cartea Marple: Twelve New Mysteries

Cartea Marple: Douăsprezece noi mistere