Malibu Rising

Malibu Rising
85.86 RON
4.08 41445 recenzii
Fictiune, Istoric, Contemporan, Carte audio, Adult

Patru frați celebri organizează o petrecere epică pentru a sărbători sfârșitul verii. Dar pe parcursul a douăzeci și patru de ore, viața lor se va schimba pentru totdeauna.

Malibu: august, 1983. Este ziua petrecerii anuale de sfârșit de vară a Ninei Riva, iar anticiparea este la un pas. Toată lumea vrea să fie în preajma celebrului Rivas: Nina, surferul talentat și supermodel; frații Jay și Hud, unul un surfer de campionat, celălalt un fotograf renumit; și adorata lor soră, Kit. Împreună, frații sunt o sursă de fascinație în Malibu și în întreaga lume, mai ales ca urmași ai legendarului cântăreț, Mick Riva.

Singura persoană care nu așteaptă cu nerăbdare petrecerea anului este însăși Nina, care nu și-a dorit niciodată să fie în centrul atenției și care tocmai a fost abandonată foarte public de soțul ei jucătoare de tenis profesionistă. Ah, și poate Hud, pentru că a trecut de mult vremea să-i mărturisești ceva fratelui de care a fost nedespărțit încă de la naștere.

Jay, pe de altă parte, numără minutele până la căderea nopții, când fata la care nu se poate opri să se gândească a promis că va fi acolo.

Și Kit are câteva secrete ale ei, inclusiv un oaspete pe care l-a invitat fără să consulte pe nimeni.

Până la miezul nopții petrecerea va fi complet scăpată de sub control. Până dimineață, conacul Riva va fi luat în flăcări. Dar înainte de prima scânteie din primele ore dinaintea zorilor, alcoolul va curge, muzica va cânta, iar iubirile și secretele care au modelat generațiile acestei familii vor ieși la suprafață.

Malibu Rising este o poveste despre o noapte de neuitat din viața unei familii: noaptea în care fiecare trebuie să aleagă ce va păstra de la oamenii care i-au făcut. . . și ce vor lăsa în urmă.

Cartea Malibu Rising

carturesti.ro