Jackal

O tânără neagră dispare în pădure din afara orașului ei alb Rust Belt. Dar ea nu este prima – și poate să nu fie ultima. . . .

It’s watching.

Liz Rocher se întoarce acasă . . . fără tragere de inimă. Ca femeie de culoare, Liz nu are tocmai amintiri frumoase despre Johnstown, Pennsylvania, un oraș predominant alb. Dar cea mai bună prietenă a ei se căsătorește, așa că se pregătește pentru un weekend de reuniuni incomode și pasiv-agresive. Liz a crescut, totuși; se poate descurca cu orice o asteapta. Dar în ziua nunții, undeva între dans și desert, fiica miresei, Caroline, dispare — și singurul lucru rămas în urmă este o bucată de material alb acoperit cu sânge.

It’s taking.

Pe măsură ce începe o căutare frenetică, cu poliția pieptănând copacii pentru Caroline, Liz este singura care observă un model: o noapte de vară. O fată dispărută. O petrecere în pădure. A mai văzut asta. Keisha Woodson, singura altă fată de culoare din școală, a intrat în pădure cu un bărbat misterios și a fost găsită mai târziu cu cavitatea toracică ruptă și inima lipsă. Liz se înfioră la gândul că ar fi putut fi ea, iar acum, cu Caroline dispărută, nu poate fi o coincidență. În timp ce Liz începe să sape prin istoria orașului, ea descoperă un secret înfiorător despre locul pe care îl numea cândva acasă. Copiii sunt dispăruți în aceste păduri de ani de zile. Toți negri. Toate fete.

It’s your turn.

Cu răul din pădure tot mai aproape, Liz știe ce trebuie să facă: să o găsească pe Caroline sau să fie consumată în întregime de întuneric.

Cartea Jackal

Cartea Şacal