How to Fake It in Hollywood

How to Fake It in Hollywood
4.14 525 recenzii
Romantism, Contemporan, Adult, Fictiune

O starletă talentată de la Hollywood și un A-lister izolat intră într-o relație falsă. . . și descoperă că sentimentele lor ar putea fi mai mult decât o cascadorie de PR în acest debut sexy pentru fanii Beach Read și The Unhoneymooners .

Grey Brooks are misiunea de a-și menține cariera pe linia de plutire, acum că sfârșitul săpunului ei de lungă durată pentru adolescenți o face (fără succes) să bată din nou pe trotuar. Cu un rol care îi va schimba viața, ea este în sfârșit suficient de disperată încât să fie de acord cu planul publicistului ei... prefăcând o poveste de dragoste cu un spărgător de inimă de la Hollywood care are nevoie de publicitate, dar din motive foarte diferite.

Ethan Atkins vrea doar să fie lăsat în pace. Între divorțul său de mare profil, luptele cu băutura și durerea din cauza morții partenerului său creativ de mult timp și a celui mai bun prieten, el a trecut încet în fundal. Dar dacă vrea vreodată să producă ultimul film pe care l-au scris împreună cu partenerul său, Ethan trebuie să-și curețe reputația și să treacă înapoi în lumina reflectoarelor. O aventură care provoacă bârfe cu o actriță superbă ar putea fi doar biletul, chiar dacă este ultimul lucru pe care își dorește să-l facă.

Deși relația lor publică suculentă nu este perfectă în culise, nu durează mult până când chimia sfârâitoare a lui Gray și Ethan începe să pară mai mult decât un simplu act. Dar, după decenii într-o industrie nemiloasă, care necesită armură emoțională rezistentă la glonț pentru a supraviețui, sunt ei prea obișnuiți să o falsifice pentru a se deschide către lucrul real?

Cartea How to Fake It in Hollywood

Cartea Cum să prefaci la Hollywood