How High We Go in the Dark

How High We Go in the Dark
133.51 RON
3.95 1990 recenzii

Pentru fanii Cloud Atlas și Station Eleven, un debut fermecator și profund prevăzător, care urmărește o distribuție de personaje complicate legate de-a lungul sutelor de ani, în timp ce omenirea se luptă să se reconstruiască după o ciuma climatică - o muncă îndrăzneață și profund sinceră a minții - aplecând imaginația dintr-o voce nouă și singulară.

Începând cu 2030, un arheolog îndurerat sosește în Cercul Arctic pentru a continua munca fiicei sale recent decedate la craterul Batagaika, unde cercetătorii studiază secretele îngropate de mult timp descoperite acum în topirea permafrostului, inclusiv rămășițele perfect conservate ale unei fete care apare. să fi murit de un virus străvechi.

Odată dezlănțuită, Ciuma Arctică va remodela viața de pe pământ pentru generațiile viitoare, traversând rapid globul, forțând omenirea să conceapă o multitudine de modalități mișcătoare și inventive de a îmbrățișa posibilitățile în fața tragediei. Într-un parc tematic conceput pentru copiii bolnavi în faza terminală, un angajat cinic se îndrăgostește de o mamă disperată să se țină de fiul ei infectat. Un om de știință cu inima frântă care caută un leac găsește o a doua șansă la paternitate atunci când unul dintre subiecții săi de testare - un porc - își dezvoltă capacitatea de a vorbi uman. O pictor văduvă și nepoata ei adolescentă se angajează într-o căutare cosmică pentru a localiza o nouă planetă natală.

De la zgârie-nori funerari la hoteluri pentru morți și până la navele interstelare, Sequoia Nagamatsu duce cititorii într-o călătorie extrem de originală și plină de compasiune, care acoperă continente, secole și chiar corpuri cerești pentru a spune o poveste despre rezistența spiritului uman, capacitatea noastră infinită de a visa. , și firele conjunctive care ne leagă pe toți împreună în univers.

„Minunat, și nu doar prin faptele imaginației, care sunt atât de numeroase încât mă amețește să le amintesc, ci și prin umanitatea și tandrețea cu care Sequoia Nagamatsu ne ajută să navigăm în acest peisaj... Aceasta este o carte cu adevărat uimitoare. , unul de ținut aproape în timp ce ne imaginăm viitorul incert.” — Kevin Wilson, autorul bestseller-ului New York Times, Nothing to See Here

Cartea How High We Go in the Dark

Cartea Cât de sus mergem în întuneric