Hook, Line, and Sinker

Hook, Line, and Sinker (Bellinger Sisters, #2)
76.27 RON
4.14 8925 recenzii
Romantism, Contemporan, Adult, Fictiune

Pescarul de crab rege Fox Thornton are o reputație de flirt sexy și lipsit de griji. Toată lumea știe că este un moment bun garantat - în pat și afară - și exact așa preferă. Până o întâlnește pe Hannah Bellinger. Este imună la farmecul și aspectul lui, dar pare să se bucure de... personalitatea lui? Și vrea să fim prieteni ? Bizar. Dar îi place prea mult de ea pentru a risca o aventură, așa că este prieteni platonici.

Acum, Hannah e în oraș la muncă, se prăbușește în dormitorul liber al lui Fox. Ea știe că este un bărbat notoriu, dar cu siguranță sunt doar prieteni. De fapt, se îndrăgostește de un coleg fără speranță, iar Fox este persoana care să o ajute cu viața amoroasă lipsită de strălucire. Înarmată cu câteva sfaturi de la Casanova, rezidentul lui Westport, Hannah își propune să atragă atenția colegului ei... dar cu cât petrece mai mult timp cu Fox, cu atât îl dorește mai mult pe el . Pe măsură ce granița dintre prietenie și flirt începe să se estompeze, Hannah nu poate nega că iubește totul despre Fox, dar refuză să fie o altă crestătură pe stâlpul patului lui.

Să trăiești cu cel mai bun prieten al lui ar fi trebuit să fie ușor. Numai că acum se plimbă cu un prosop, doarme chiar peste hol, iar Fox fantezează să se trezească lângă ea pentru tot restul vieții și... și... om peste bord! S-a îndrăgostit de ea, cârlig, funie și platină. A o ajuta să flirteze cu un alt tip este o tortură pură, dar poate dacă Fox poate să-și abordeze demonii interiori și să-i arate Hannei că este totul, ea îl va alege pe el?

În continuarea lui It Happened One Summer , Tessa Bailey oferă un alt roman delicios de distractiv despre un fost jucător care se îndrăgostește accidental de cel mai bun prieten al său, în timp ce încearcă să o ajute să obțină un alt bărbat...

Cartea Hook, Line, and Sinker

Cartea Cârlig, linie și scufundare