Georgie, All Along

Autorul apreciat al cărții Love Lettering țese un nou roman înțelept și plin de duh, care răsună cu întrebări oportune despre dragoste, carieră, reconciliere cu trecutul și găsirea drumului, cunoscându-ți adevărata valoare.

Asistenta personală de multă vreme Georgie Mulcahy și-a făcut o carieră punând pe ceilalți înaintea ei. Când o tulburare neașteptată o duce departe de slujba ei agitată din LA și înapoi în orașul natal, Georgie trebuie să se confrunte cu un adevăr inconfortabil: propriile ei dorințe și nevoi au fost întotdeauna o pagină goală deconcertant.

Dar apoi Georgie dă peste un artefact uitat – un jurnal „friendfic” pe care l-a scris în adolescență, plin de posibilități pe care și le-a imaginat cândva. Pentru un Georgie copleșit, ideile simple, la scară mică, ale jurnalului sunt un colac de salvare - un ghid pentru a începe pe o nouă cale.

Planurile lui Georgie se întâlnesc atunci când se întâlnește față în față cu un coleg de cameră neașteptat - Levi Fanning, odinioară generator de probleme și actual pustnic. Dar acest bărbat tăcut și morocănos este mai mult decât reputația lui și se oferă să o ajute pe Georgie în căutarea ei. Pe măsură ce cei doi își fac drum prin lista ei de dorințe, Georgie începe să realizeze că ceea ce își dorește cu adevărat s-ar putea să nu fie în paginile jurnalului ei, ci chiar lângă ea - dacă ar putea amândoi să găsească o modalitate de a renunța la el. trecute care îi rețin.

Sincer și profund emoționant, Georgie, All Along este o lectură inteligentă și sensibilă, obligatorie pentru toți cei care s-au întrebat vreodată despre viața care a scăpat. . .

Cartea Georgie, All Along

Cartea Georgie, tot timpul