Flawless

Cartea Flawless in Romana

Cartea Perfect in Romana

Regulile erau simple. Ține-mi mâinile departe de fiica lui și stai departe de necazuri.

Dar acum sunt blocat cu ea. Există un singur pat. Și bine, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.


Sunt chipul călăriei profesioniste de tauri — băiatul de aur. Sau cel puțin am fost, până când totul mi-a explodat în față. Acum, agentul meu spune că trebuie să-mi curăț imaginea, așa că sunt blocat cu fiica lui care dă mingii pentru tot restul sezonului ca „supraveghere cu normă întreagă”.

Dar nu am nevoie de o dădacă, mai ales de una cu blugi strâmți, un zâmbet sexy și o gură pe care nu se poate opri din alergare.

O gură la care nu mă pot opri să mă gândesc.

Pentru că vara nu este doar o altă cucerire. Îl vede pe bărbatul din spatele măștii și nu fuge — mă trage mai aproape, chiar și atunci când nu ar trebui.

Ea spune că asta nu înseamnă nimic.

Eu spun că asta înseamnă totul.

Ea spune că există limite pe care nu ar trebui să le depășim. Că reputația mea nu mai poate primi lovituri – și nici inima ei rănită.

Eu zic că o să-l fur oricum.

Alte cărți scrise de Elsie Silver

Powerless
Powerless (Chestnut Springs, #3)

Doi prieteni din copilărie. Două inimi frânte. O excursie improvizată pentru a scăpa de orice. Asta ar fi trebuit să fie. La urma urmei, trăiesc în zona prieten...

Heartless
Heartless (Chestnut Springs, #2)

Să lucrezi ca dădacă pentru cel mai morocănos tată singur din lume ar fi trebuit să fie simplu. Doar că nu pot să-mi țin ochii de la el. Și nu își poate ține mâ...